Marknadsför dina SMS med dynamiska landningssidor

Innehållsrika mobila landningssidor

För att utöka variationen på SMS så kan man smart lägga till en kort-länk som leder till en mer innehållsrik mobil landningssida. Där man kan utrycka sig i bild/film/ljud och andra rika medier. Ytterligare en fördel är att man kan ta med qr-koder och streck-koder för scanning i kassan.

unika_landningssidor
dynamiska_landningssidor

Dynamiska landningssidor

För att verkligen få insikt i vem som har varit på din landingpage och för att göra dem personliga. Så gör vi varje sida unik för dina besökare. Lika som med SMS så kan du hälsa personen vid namn välkommen (eg "Hej Anders...").

Smarta landningssidor

smarta landningssidor Med dessa landningssidor blir det otroligt lätt att skapa erbjudanden till dina kunder som du sedan kan skanna i kassan med antingen qr- eller streck-koder. Vi har även utvecklat en app för lojalitetsprogrammet där du kan skanna värdecheckar, köp och kuponger m.m. Dina kunder kan få bonuskort som de scannar vid kassan. Sedan har vi en valbar automatisk process som skapar värdecheckar, beroende på tidigare satta variabler såsom värdet på checken, antal skanningar/köp som behövs m.m.

Mallar för landningssidor

För att göra det så enkelt som möjligt så är landningssidorna uppbyggda med mallar. Dvs att du väljer vilken mall du vill ha, lägger till innehållet, och sedan är det klart!

Du kan enkelt lägga till landningssidan för dina SMS-utskick (Det är två knapptryck extra).

Exempelmallar för dynamiska landningssidor

landningssidor mobila_landningssidor kundunika_landningssidor

Hur svårt är det att starta?

Som med allt hos Ontargo, det är enkelt. Fyll bara i din email och telefonnummer nedan så sätter vi upp dig på nolltid!

Email
Telefonnummer
Kontakta mig

Kontakta oss

Skicka ett mail till
info@ontargo.se
så berättar vi mer!