Ontargo har gjort

Kundklubbar och SMS enkelt

Varför är en kundklubb så viktig?

Kunder som känner sig uppskattade kommer vara mer lojala mot sin butik och inte vända sig till konkurenter. Detta innebär högre intäkter för dig som butik. Det är även otroligt viktigt att hålla koll på vilken typ av kunder som handlar hos dig så att du enklare kan ge dem rätt tjänst eller produkt som du erbjuder.

Tips
Med Ontargos digitaliserade kundklubbar online kan du spara pengar och tid. T.ex via vårt digitala kundkort.

Vad behöver man tänka på när man startar en kundklubb?

 • GDPR-säkra

  Detta är viktigt då EU har satt en lag som gäller fr.o.m (25:e Maj 2018) som är till för att göra internet tryggare för alla kunder.

  Ontargo löser detta automatiskt åt dig.
  Läs mer här
 • Kundvård

  Att ta vara på sin kundklubb är A&O. Informationen av medlemmarna måste vara uppdaterad, dem som vill säga upp sitt medlemskap måste tas bort, nya medlemmar måste läggas till osv.

  Ontargo löser detta automatiskt åt dig.
  Läs mer här
 • Lojalitet

  Vad får kunder ut av att vara medlem i klubben och vad får dem att återvända. Se till att dra in kunder till butiken med t.ex rabatter via SMS-Utskick eller bonusstämplar vid varje köp.

  Ontargo har utvecklat en app som funkar på en vanlig mobil som du har vid kassan. Medlemmarna behöver ej ladda ner något utan får en länk till sin stämpel via t.ex SMS-utskick.
  Läs mer här

Vilka produkter och tjänster kan Ontargo ge mig?

Vi anpassar produkterna efter erat behov. Så t.ex svarsmeddelande vid registration blir unikt för erat konto och sätter upp rätt mallar och även rättigheter om så önskas för olika personer i personalen m.m.
Basprodukter
 • SMS-utkick
  Skicka personliga SMS till dina kunder (till exempel ”Hej Anders! Idag har vi…”. Kampanjen gör du på några minuter. Allt som går att förinställa är klart – det enda du gör är att skriver texten och skickar. Nya kunder är tillagda automatiskt, avregistrerade är borttagna, kod och telefonnummer för att gå ur klubben finns redan på plats, avsändare är satt. Du kan sätta tid på när utskicket ska gå iväg och på så sätt planera upp flera utskick i stöten så du kan lägga din värdefulla tid på verksamheten. Kort och gott: lätt att göra rätt och svårt att göra fel.
  Läs mer här
 • Kundklubb
  Samla dina medlemmar i vårt smarta system som håller på dem i ordning åt dig. Du kan enkelt ändra information och skicka SMS till en specifik kund. Av- och på-registration sker helt automatiskt med SMS. Har du en befintliga kundlista, importerar du enkelt in den.
  Läs mer här
 • Statistik
  Få koll på vilka kampanjer och utskick som går bäst för att nå maximalt engagemang från dina utskick. Du kan även se nyttig information om din kundklubb och dina medlemmar.
  Läs mer här
Utökade produkter
 • Mobila landningssidor
  Stärk dina SMS-utskick med snygga landningssidor med både bild och text. Du skapar dem enkelt med våra mallar. Personliga hälsningar såväl som unika kuponger knutna till medlemmen görs på några få knapptryck.
  Läs mer här
 • Produktblad
  Behöver du butiksmaterial till utskicket eller vill du sätta kampanjinformation i butiken så kan du skapa dem snabbt och smidigt med Ontargo. När du gör landingssidor kan du enkelt skapa butiksmaterial från dessa.
  Läs mer här
 • Automatiska SMS
  Allt från födelsedagar till påminnelser om kunden inte handlat på en tid. Få dina medlemmar att känna sig extra värdefulla med unika utskick.
  Läs mer här
 • Digitala Medlemskort
  Utöver ett bättre miljöalternativ till plastkorten så kommer kunden alltid att dem nära till hands – mobilen glömmer man sällan. Vi har digitaliserat medlemskorten och du kan om du vill, ha kvar dina kunders kundnummer och kortdesign med enda skillnaden att dina medlemmar har dem i mobilen.
  Läs mer här
 • Digitalt 10-kort
  Ett av våra miljöalternativ. Ge dina kunder 10-kort i mobilen. Du scannar deras kort enkelt i kassan med vår mobila scanner. Helt automatiskt får de ett SMS med en digital värdekupong när de handlat 10 gånger (eller de antal gånger du vill ha i ditt bonusprogram).
  Läs mer här
 • Digitala kuponghäften
  Miljövänligt alternativ till pappershäften. Samla ihop erbjudanden och skicka ett digitalt kuponghäfte till dina medlemmar. Kupongerna är knutna till varje unik kund och kan bara användas 1 gång likt pappersformatet av kuponghäftet.
  Läs mer här
 • Bokningar Online
  För tidsbokningar som görs för dina kunder. De får bokningssvar, påminnelser och avboknings-SMS automatiskt.
  Läs mer här
 • Lojalitetsprogram
  Ett beprövat koncept som ger dig möjlighet att stärka dina kunder lojalitet. Dina medlemmar får ett digitalt medlemskort som de kan stämpla i jakten på värdecheckar. Medlemskorten skannas enkelt med vår mobila skanner (en helt vanligt Android-telefon). När kunden nått sin bonusnivå, skickas en digital värdecheck ut helt automatiskt. Ingen administration för dig!
  Läs mer här
 • Skanner
  Ontargos qr-scanner går att installera på en vanlig android mobil som har kamera. Du scannar kunders bonuskort, värdecheckar, kampanjerbjudanden m.m. Snabbt och enkelt och håller koll på när värdecheckar ska skickas helt automatiskt.
  Läs mer här
Avancerade produkter
 • Centrala kampanjer
  Driver du många butiker eller har en kedja så kan detta vara lösningen: Centralt utformade kampanjer med möjlighet för de enskilda butikerna att redigera kampanjerna.
  Läs mer här
 • Kund- och marknadsanalyser
  Ontargo samarbetar med InsightOne Nordic som har agenturen för den världsledande segmenteringsmodellen Mosaic. Mosaic segmenterar över 2 miljarder människor i fler än 30 länder. Med Mosaic kan man se köpmönster och skapa en ökad förståelse för sina kunder.
  På så sätt kan du rikta dina erbjudanden med större precision och maximera din ROI.
  Läs mer här
 • Urval
  Med rätt urval kan du nå exakt de medlemmar som du riktar erbjudandet till och höja din ROI. Du kan t.ex välja ut kunder på ålder, kön, egna kategorier m.m
  Läs mer här

Vad gör Ontargo till Sveriges enklaste kundklubbslösning?

Kortfattat: Enkelhet. Efter år av erfarenhet hos såväl stora som mindre företag så är tidsbrist ett stort återkommande problem. För att lösa detta så skapade vi en tjänst med ett enda fokus. Få jobbet gjort på enklaste möjliga sätt. Detta gjorde att man på några få klick kunde skapa en kampanj och istället kunde lägga den vunna tiden på kunderna som började rusa in till butiken. Med denna grund så har vi fortsatt att utveckla med samma tänk. Så nu har vi otroligt kraftfulla verktyg av världsklass, som är så enkelt att vem som helst kan använda dem, alla samlade på en och samma plats. Detta är varför Ontargo nu är Sveriges enklaste och bästa klubblösning för såväl stora som små företag och föreningar.
Tips
SMS med personligt innehåll skapar mer interaktioner från dina medlemmar. SMS med personligt innehåll

Vad krävs för att lyckas?

Det finns en anledning till att alla stora butikskedjor har kundklubbar. De skapar försäljning. För att lyckas krävs två saker:

1

Tillräckligt många medlemmar (minst 2000 medlemmar per butik). Ontargo hjälper dig att samla in GDPR-säkrade medlemmar.

2

Tillräckligt många kampanjer och utskick (minst en varje månad). Du gör en kampanj på mindre en 10 minuter.

Och har du idétorka, bara ring oss 040 – 631 50 00. Du har fri support. (Vi har gjort många butikskampanjer genom åren och vet vad som driver trafik till din butik.) Dessutom får du påminnelser om du inte gjort en kampanj på ett tag. Vi vet att du har 100 järn i elden och då faller lätt kundklubben ner i prioriteringen. Det finns också en bank med kampanjer som du kan hämta inspiration från.

Hur svårt är det att starta?

Som med allt hos Ontargo, det är enkelt. Fyll bara i din email och telefonnummer nedan så sätter vi upp dig på nolltid!

Email
Telefonnummer
Kontakta mig

Kontakta oss

Skicka ett mail till
info@ontargo.se
så berättar vi mer!