Kundklubb online, enkelt och effektivt

Kundklubb online

Samla dina kunder enkelt online via Ontargos kundklubb. Utöver att du enkelt kan skapa innehållsrika sms-utskick till dina medlemmar så kan du editera dem, lägga till nya, eller ta bort dem som vill. På så vis skickar du endast erbjudanden till dem som verkligen vill ha det. Detta sparar dig pengar och kan få bättre resultat på dina kampanjer.

Tips
Dina kunder kan både anmäla och avregistrera sig till din kundklubb via SMS, helt automatiskt!

Samla alla medlemmar på samma ställe

Utöver GDPR i åtanke så finns det väldigt många lösa trasslande trådar som gör sig bäst om man sätter ihop dem till en rak och fin linje. Istället för att sitta och försöka matcha medlemmar med kampanjer med statistik med ... osv i excel. Så löser vårat system detta åt dig helt automatiskt.

GDPR-säkrad
AV/På-reggad
Aktivitet på kampanjer
Statistik
Aktuell för kommande kampanj
osv.

Samma data mellan butiker

Har du flera butiker där medlemmar finns i flera utav dem och behöver uppdatera information. Så kommer informationen att delas mellan butikerna, så du behöver bara gör ändringen för 1 av butikerna.

Enkelt system för medlemshantering

Flexibelt och enkelt då du kan göra samma uppgift på flera sätt. T.ex för att lägga till nya medlemmar kan du be kunden skicka ett SMS till ett av våra nummer med en kod så läggs kunden till och blir medlem automatisk och får alla eventuella välkomstmeddelanden direkt. Du kan även välja att importera en lista när du kommer från ett annat system eller om du bara har en excell-lista på datorn i backoffice. Du kan även mata in kunder manuellt i din admin-panel med några få klick. Du kan även lägga till en kodsnutt på din hemsida så kan kunder själv mata in den informationen som behövs.

Lägg till nya medlemmar på det sätt som passar dig

SMSA KOD
LISTIMPORT
MEDLEMSADMIN
KODSNUTT
NY MEDLEM
Dina förinställda automatiska event

Hur svårt är det att starta?

Som med allt hos Ontargo, det är enkelt. Fyll bara i din email och telefonnummer nedan så sätter vi upp dig på nolltid!

Email
Telefonnummer
Kontakta mig

Kontakta oss

Skicka ett mail till
info@ontargo.se
så berättar vi mer!