Analysera statistik, öka ROI

Insiktsfull statistik

Statistik är bland det enklaste, svåraste men även viktigaste du kan göra för att förbättra din ROI och dina kommande kampanjer. Statistik går att tyda väldigt ytligt och samtidigt gå in väldigt djupt beroende på vad man är ute efter. Hos Ontargo så för vi statistik på i stort sett allt. Sedan så visualiserar vi detta på lättförståeligt sätt. Vi håller det på en lagom nivå som passar de allra flesta. Men vi finns även till hands om man vill ta ett djupdyk och verkligen förstå sig på vilka kunder man har och hur man kan förbättra engagemanget på kampanjer bland annat.

Visste du att
En rätt timad påminnelse kan dubbla responsen på en kampanj!

Basstatistik

Vi för basstatistik för dig på i stort sett allt. Du kan t.ex se hur många medlemmar du har, hur många kampanjer du gjort, hur många som öppnat dina mobila landningsidor m.m. Vi presenterar dem i enkelt format i form av olika grafer.

Utökad statistik

Vi kan hjälpa dig få djup insikt i vad vissa resultat kan innebära och hur man kan ta vara på detta för kommande kampanjer och utskick.

Utsides statistik

Då vi har skaffat oss gedigen erfarenhet av statistik genom åren så kan vi även erbjuda statistiska analyser på data utanför våra egna system.

Kontakta oss med mer detaljer om vad ni vill få ut av er data så tar vi det därifrån.

Avancerad statistik

Kundsegmentering via InsightOne

Vi erbjuder även statistiska uttag från marknades ledande system och hjälper er utforma utskick baserat på kunders köpmönster. Detta då Ontargo samarbetar med InsightOne Nordic som har agenturen för den världsledande segmenteringsmodellen Mosaic. Mosaic segmenterar över 2 miljarder människor i fler än 30 länder. Med Mosaic kan man se köpmönster och skapa en ökad förståelse för sina kunder. På så sätt kan du rikta dina erbjudanden med större precision och maximera din ROI.

Kontakta oss

Skicka ett mail till
info@ontargo.se
så berättar vi mer!